Mad Dog McCree til Wii

Western-action med ekte film

Det usedvanlige skytespillet Mad Dog McCree er på vei til Wii.

Mad Dog McCree dukket opp i den tiden da det var populært å lage spill med ekte film. Dette er et førstepersons skytespill i House of the Dead-stil, hvor handlingen foregår i et western-miljø. Her beveger kameraet seg gjennom autentiske miljøer, hvor du stadig blir angrepet av banditter.

Nå ryktes det at Mad Dog McCree er på vei til Wii. ESRB, som aldersmerker spill for det amerikanske markedet, har nemlig kunngjort at de har tittet på en Wii-utgave av spillet. Utgiveren er Majesco Entertainment.

ESRBs beskrivelse av spillet får det til å se ut som en direkte overføring av de tidligere utgitte versjonene. De beskriver spillet som et førstepersons skytespill med ekte filmsekvenser, hvor du må slåss mot banditter, redde uskyldige og skyte objekter for å få poeng.

Mad Dog McCree fikk ikke noen udelt positiv mottakelse da det ble lansert på nittitallet, så det blir spennende å se hvordan Wii-versjonen fungerer. Forhåpentligvis har videosekvensene fått seg en overhaling (toppbildet er fra MS-DOS-versjonen av spillet).

Majesco har ikke kommet med noen offisiell kunngjøring av Mad Dog McCree for Wii.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden