Våt action fra Bethesda

Wet får ny utgiver

Actionspillet Wet har funnet et nytt hjem.

Actionspillet Wet ble opprinnelig kunngjort av Vivendi Universal Games i 2007, men da Vivendi og Activision slo seg sammen var dette et av spillene som mistet utgivelseskontrakten sin (andre kjente titler som havnet i samme situasjon var World in Conflict, Ghostbusters og Brütal Legend).

Nå ser det imidlertid ut til at spillet endelig har fått seg en utgiver igjen. I følge Siliconeera hevder nemlig det japanske spillbladet Famitsu at Wet nå utgis av Bethesda Softworks. Denne rapporten får støtte fra GameSpot, som har funnet ut at flere amerikanske nettbutikker har listet opp Bethesda som utgiver for Wet.

Wet er et actioneventyr under utvikling hos A2M, og følger den kvinnelige leiesoldaten Ruby. Hun opplever å bli dolket i ryggen av sin egen arbeidsgiver, og nå er hun på flukt for å redde sitt eget liv.

Da spillet ble kunngjort ble vi lovet en akrobatisk blanding av sverdkamp og skytevåpen, et filmatisk gameplay og lekker grafikk. Spillet kommer til Xbox 360 og PS3, og på utviklernes nettsted står det oppført for lansering i år.

Oppdatering: Bethesda har nå bekreftet at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Wet. Spillet skal komme til høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden