Wing Commander på GOG

Det klassiske romskipspillet er relansert med oppfølgeren. Dungeon Keeper 2 er også ute.

Good Old Games har i dag relansert to nye titler fra Electronic Arts' gamle spillbibliotek. Først ut er en samlepakke som inneholder de to første spillene i Wing Commander-serien.

Wing Commander er et romskipspill hvor handlingen finner sted i en fjern fremtid. Menneskeheten kjemper en desperat kamp mot Kilrathi-imperiet, en ekspansjonistisk og brutal sivilisasjon bestående av katteaktige humanoider. Krigen går ikke spesielt godt for menneskene, som er i ferd med å miste kontrollen over den livsviktige Vega-sektoren. Hvis fienden vinner får de fri passasje til jorden, og menneskehetens skjebne henger i en tynn tråd.

Wing Commander.

Før sommerferien skrev jeg et tilbakeblikk på Wing Commander, hvor jeg blant annet skrev følgende:

– Jeg har spilt mange fly- og romskipsspill i løpet av de siste 20 årene, men jeg tror ikke jeg kan komme på et eneste spill som jeg personlig opplever like intenst og tilfredsstillende som Wing Commander. Og det er ikke noe jeg skriver fordi nostalgien sløver hukommelsen og jeg husker spillet som bedre enn det faktisk er, men fordi jeg nylig brukte noen uker på å fullføre spillet på første gang på femten år. Jeg elsket det fortsatt.

Good Old Games har også fulgt opp sommerens lansering av Dungeon Keeper med oppfølgeren, Dungeon Keeper 2. Dette spillet, som opprinnelig ble laget av Bullfrog, gir deg rollen som en slemming som må bygge opp ditt eget lille underjordiske imperium, og samle skatter og drepe helter.

Både Dungeon Keeper 2 og Wing Commander 1+2 selges for 5,99 dollar og er fri for kopisperrer og annet nymotens svineri.

I løpet av de neste ukene skal Good Old Games lansere seks nye Electronic Arts-klassikere på portalen sin, og hvis de holder et like høyt nivå som EA-spillene de allerede har gitt ut har vi mye godt i vente.

Siste fra forsiden