World of Tanks inviterer til åpen beta på PlayStation 4

Få en smakebit på stridsvognspillet i begynnelsen av desember.

PlayStation Europe

Wargaming.net har annonsert en åpen betatest for PlayStation 4-utgaven av World of Tanks fra 4. til 6. desember. Tidligere uttalte utvikleren at interesserte spillere måtte melde seg på betaen via spillets nettside for å delta, men dette er ikke lenger tilfelle. Alt du trenger å gjøre for å være med er å laste ned spillet.

I betaen får du prøve en rekke forskjellige stridsvogner i kamper mellom opptil 30 spillere. Du kan utforske et titalls varierte brett, samle opp poeng og oppgradere kjøretøyene dine. All fremdriften i betaen overføres til det endelige spillet, som kan lastes ned og spilles helt gratis.

Ved å delta i World of Tanks-betaen kan du sikre deg denne PlayStation-inspirerte stridsvognen.

Alle som deltar i betaen får tilgang på to eksklusive stridsvogner, og Wargaming.net lover et hav av ekstrainnhold til spillets lansering. I tillegg vil månedlige oppdateringer by på mange nye stridsvogner og brett i tiden etter lanseringen.

Populært

Siden spillet kom til PC i 2011 har World of Tanks blitt enormt populært og har ifølge utvikleren over 150 millioner registrerte spillere på tvers av alle plattformene det hittil er lansert på.

Vi prøvde Xbox 360-versjonen da den kom ut i fjor, og selv om den var svakere enn storebroren på PC mente vår anmelder at det var lett å bli hektet:

– World of Tanks: Xbox 360 Edition gjør fenomenet World of Tanks tilgjengelig for et bredere publikum og beholder kjernemekanismene fra PC-versjonen. Spillet kan dermed skilte med lettilgjengelige og spennende flerspillerkamper og skyhøy bare-én-runde-til-faktor, skrev Kristian Aasgård.

Neste uke skal Rainbow Six Siege testes.
Ubisoft åpner dørene for en siste betaperiode før lansering »

Siste fra forsiden