World of Tanks til Xbox 360

Ultrapopulært MMO-spill får konsollversjon.

Det massive flerspillerspillet World of Tanks har flere titalls millioner spillere på PC, og nå kommer det til Xbox 360. Konsollversjonen er utviklet fra bunnen av av Wargaming West, som tidligere het Day 1 Studios.

I likhet med PC-versjonen er World of Tanks: Xbox 360 Edition et massivt flerspillerspill der du får styre en stridsvogn fra andre verdenskrig. Spillet vil være gratis å laste ned, og vil heller ikke koste noe å spille. Til gjengjeld kan du kjøpe avanserte stridsvogner og andre hjelpemidler for ekte penger.

Flere nyheter

Versjonen for Xbox 360 kommer med et helt endret kontrolloppsett, et nytt brukergrensesnitt og en rekke ekstra funksjoner. I starten vil spillet være i åpen beta, og i betaperioden vil det inkludere stridsvogner fra USA og Tyskland. Nye stridsvogner, nasjoner og annet innhold vil gradvis legges til senere.

Se den første traileren her.

Hvis du kunne tenke deg å bli med på betatesten kan du melde din interesse på spillets nettsted. I og med at World of Tanks er et flerspillerspill må du ha Xbox Live Gold-medlemskap for å spille det, men Silver-medlemmer får en gratis prøvetid på syv dager.

– Wargaming har alltid vært dedikert til å finne nye måter å bringe spillene våre til nye spillere og plattformer. Vårt partnerskap med Microsoft og vårt steg inn på det enormt suksessrike Xbox 360-markedet vil gi millioner av spillere verden rundt muligheten til å oppleve alt det som har gjort World of Tanks til et globalt fenomen, sier Wargaming-sjef Victor Kislyi i en pressemelding.

Om du er interessert i mer informasjon om spillet kan du ta en titt på vår originale anmeldelse av PC-versjonen.

Les også: World of Tanks-utvikleren fjerner alle «pay to win»-muligheter

Siste fra forsiden