World of Warcraft Classic lanseres sommeren 2019 og inkluderes i standard­abonnementet

Blizzard

World of Warcraft Classic vil lanseres i løpet av sommeren 2019. Det kunngjorde Blizzard under åpningsseremonien for årets Blizzcon-messe, som avholdes denne helgen.

World of Warcraft Classic tar spillere med tilbake til nettrollespillets begynnelse.
Blizzard

Utvikleren taklet også det store spørsmålet om hvilken betalingsmodell som vil brukes for Classic-versjonen. Ifølge nettrollespillets nye sjef – John Hight – følger Classic med på kjøpet for alle som abonnerer på World of Warcrafts standardversjon.

Dermed blir det tilsynelatende ingen kostnad for selve spillet, og heller ingen individuell abonnementspris kun for å få tilgang på Classic.

Tilbake til 2006

World of Warcraft Classic tar spillere med tilbake til 2006. Den nye varianten av nettrollespillet gjenskaper verdenen slik den så ut før The Burning Crusade ble lansert, med klassiske områder, oppdrag og figurer.

Mens innholdet ifølge Blizzard skal være så tro mot originalen som mulig, vil Classic lene seg på det moderne World of Warcraft-rammeverket som Blizzard har brukt de siste 13 årene på å utvikle. Blant annet blir det bedre systemer for antijuks og implementering av Battle.net-programmet.

Spillere kan få en smakebit på WoW Classic allerede nå.
Alle med Blizzcon Virtual Ticket får spille en demo »

Siste fra forsiden