Worms: Revolution slippes i oktober

Markene går tilbake til 2D-røttene i flunkende ny tittel.

De fleste kjenner nok til de krigshungrige markene fra Worms-serien. Gjennom 17 år har de sprengt hverandre i fillebiter med hellige håndgranater, flyvende sauer og bazookaer. Serien led en smule kvalitetsmessig i overgangen fra et 2D-perspektiv til et 3D-perspektiv, men har de siste årene prøvd å komme tilbake til sine todimensjonale røtter, både på konsoll og PC.

Den siste tiden har markutviklerne i Team17 jobbet med et splitter nytt todimensjonalt innslag kalt Worms: Revolution. Nå har Team17 (via PlayStation Blog EU) annonsert at spillet blir å finne i PlayStation Store den 10. oktober, for den nette sum av 12,99 euro, noe som antageligvis vil tilsvare omlag 99 norske kroner. Det er da ikke urimelig å anta at den planlagte Xbox 360-utgaven og PC-versjonen også vil komme rundt det tidspunktet.

Klassebasert kampsystem

Høsten byr på eksplosjoner i fleng.

Worms: Revolution skal være bygget fra bunnen og opp i en ny spillmotor. Selv om spillerperspektivet vil foregå utelukkende i 2D vil motoren faktisk tegne alt i tre dimensjoner.

Det som likevel er mest spennende med det nye spillet er det nye klassebaserte systemet. I Team Fortress 2-stil vil de markene ta på seg forskjellige roller med forskjellige bruksområder, noe som vil gjøre kampene mer varierte. Om du bare ønsker å spille litt god gammeldags Worms er det selvfølgelig mulighet for det også.

De siste par ukene har utvikleren sluppet en durabelig dose med utviklerdagbøker som du kan se her på Gamer.no.

Les også: Splitter nytt Worms-spill er avslørt Les også: Feature: Slik skapte de Worms

Siste fra forsiden