World of Warcraft Classic - Blackwing Lair

WoW Classic-spillere kan nå gå løs på et nytt raid

Blackwing Lair er lansert.

Blizzard dytter stadig vekk ut nytt innhold til World of Warcraft Classic, og nå har turen kommet til Blackwing Lair. Det klassiske raidet er herved åpent, og spillere kan ta fatt på dets tøffe utfordringer.

Nefarian venter

Nefarian leder banden med kjeltringer i Blackwing Lair.
Blizzard Entertainment

Blackwing Lair kom til det opprinnelige World of Warcraft sommeren 2005, som en ny utfordring for grupper på 40 spillere. Raidet byr på åtte ulike sjefskamper, som kulminerer i en vanskelig kamp mot dragen Nefarian.

Som alltid venter en haug med nytt utstyr å sanke for dristige eventyrere, men før man får slippe til må man gjennom et såkalt «attunement»-oppdrag. Dette inkluderer en tur til Upper Blackrock Spire, et annet gruppeområde for fem spillere. Du kan lese mer om hvordan du får tilgang på spillets nettsider.

Ved siden av Blackwing Lair følger flere nyvinninger med i Wow Classics nyeste oppdatering. Spillere som har nådd nivå 50 kan gå løs på nye oppdrag knyttet til sin klasse, mens det også blir muligheter for å kjøpe ytterligere gjenstander basert på ryktepoeng man har sanket for ulike fraksjoner.

Til slutt har The Darkmoon Faire omsider kommet til Wow Classic. Fra 11. til 17. februar kan spille undersøkte festlighetene i Mulgore, mens Aliance-spillere må vente til Elwynn Forest-varianten dukker opp 10. mars. Darkmoon Faire byr på diverse mat og drikke, men de som har samlet på Darkmoon-kort kan også sikre seg spennende utstyr.

Blizzard har hentet inn forsterkninger til Diablo-teamet.
Tidligere Gears of War-sjef Rod Fergusson skal nå styre skuta »

Siste fra forsiden