Xbox - E3

Xbox i full gang med årets E3-planer

– Vi gleder oss, sier Phil Spencer.

Microsoft

I kjølvannet av Sonys kunngjøring om at PlayStation uteblir fra E3 igjen, har Microsoft trått til for å gi sin støtte til messen. I en Twitter-melding bekrefter Phil Spencer at Xbox skal ha program på E3 2020, og at dette blir et viktig år for selskapet.

Xbox Series X vil trolig få en sentral rolle på Microsofts E3-konferanse i sommer.
Microsoft

– Vårt team har begynt arbeidet med E3, og vi ser frem til å dele hva som skjer fremover med alle som elsker å spille. Vår kunstform blir gang på gang drevet fremover av dette møtepunktet mellom kreativitet og teknisk fremskritt. 2020 blir et milepælsår på den reisen for Team Xbox.

Akkurat hvilke planer selskapet har gikk Spencer ikke ut med, men trolig får vi se og høre mer fra Xbox Series X. Den neste konsollen i Xbox-familien skal etter planen lanseres mot slutten av året, og E3 blir et naturlig sted å avduke detaljer rundt pris og spill som kommer til konsollen.

Xbox-sjefen sa heller ikke noe om hvordan nyhetene skal presenteres på messa. Microsoft har de siste årene holdt fast ved sitt store show i forkant av E3, men i 2018 flyttet selskapet bort fra messegulvet og inn i egne lokaler.

E3-arrangør ESA har lovet et stort show i år, med diverse nyheter for både de som stiller ut prosjekter og de som er der for å se. Messa avholdes fra 9. til 11. juni, som vanlig med konferanser og show fra flere av bransjens største aktører i forkant.

Les også: Xbox Series X får ikke eksklusive spill ved lansering »

Siste fra forsiden