Yakuza-skaperen stifter studio

Ryu ga Gotoku Studio utgir blant annet Binary Domain og Yakuza 5.

Siden 1992 har Toshihiro Nagoshi laget populære spill med en japansk snert. De mest kjente av dem er nok de åpne eventyrspillene i Yakuza-serien, og den Super Monkey Ball-familien. For øyeblikket jobber han på robotskytespillet Binary Domain.

Binary Domain.

Ambisjonene til japaneren ser kun ut til å vokse, og nå melder spillbladet Famitsu (via Andriasang) at han har stiftet et helt eget spillstudio. Det bærer navnet Ryu ga Gotoku Studio, og er sammensatt av flere veteraner fra utviklingen av Yakuza-spillene.

Studioets første utgivelse blir nevnte Binary Domain, som ankommer vårt land den 17. februar neste år. Videre står de for utgivelsen av det neste Yakuza-spillet: Black Panther 2. Dette er en avsporing fra kjerneserien, men vil fortsatt bevare sentrale elementer som rollegalleriet. Denne gangen er fokuset på å slåss for vennene sine, og innpakningen blir mer tilgjengelig enn tidligere. Til PSP.

For noen dager siden fikk vi også nyss i at Yakuza 5 offisielt er på vei. Spillet skal være i et tidlig stadie av utviklingen, og lite annet vites enn at det er Sega som har tatt på seg ansvaret for å utgi det.

Siste fra forsiden