Zone of the Enders-samlingen kommer i november

Inneholder en smakebit på Metal Gear Rising: Revengeance.

I en pressemelding sendt ut i dag forteller Konami at de satser på å slippe den høyoppløselige Zone of the Enders-samlingen i november her i Europa. Samlingen, som inneholder Zone of the Enders og den europeiske spesialutgaven av Zone of the Enders: The 2nd Runner, utvikles for Xbox 360 og PlayStation 3.

Zone of the Enders-serien er den mindre kjente spillserien fra Metal Gear-pappa Hideo Kojima. Det er fremdeles massive roboter i sving, men her utkjempes slagene ute i verdensrommet i en kamp om liv og død.

I samlepakken ligger det også en flunkende fersk demo av Metal Gear Rising: Revengeance. Dette er ikke første gangen Zone of the Enders blir brukt for å gi folk en smakebit på hva Metal Geat-serien har å by på: De som erindrer begynnelsen av 2000-tallet godt husker kanskje at det første Zone of the Enders på PlayStation 2 inneholdt en demo av Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Samlepakker i fleng

Konami har pøst på med samlepakker i det siste. I mars kom den godt motatte Metal Gear Solid HD Collection, som samlet Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistance og Metal Gear Solid: Peace Walker. Mindre heldig var Konami med Silent Hill-samlingen, som ikke holder mål. Nylig ble det klart at Konami ikke kommer til å rette opp på problemene i Xbox 360-utgaven av pakken, mens de i det minste har forsøkt å rette opp noen av de verste blunderne i PlayStation 3-utgaven.

Les også: Nytt Zone of the Enders på veg Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid: HD Collection

Siste fra forsiden