Akkurat nå får du nok et LEGO-eventyr gratis

Humble-folka deler ut The Lord of the Rings.

Warner Bros.

Etter å ha gitt bort LEGO The Hobbit tidligere denne måneden, følger teamet bak Humble Bundle opp med å dele ut gratiseksemplarer av LEGO The Lord of the Rings. Spillet er gratis frem til 19:00 på lørdag 22. desember, eller til det går tomt for nøkler. The Hobbit ble revet bort i en fei, så det kan lønne seg å være rask.

«For Frodo!!».
Warner Bros.

For å sikre deg spillet må du besøke spillets oppføring i Humble-butikken. Ved å trykke på den grønne «Get the Game»-knappen får du beskjed om å logge deg inn .eller opprette en konto. Når det er gjort får du tilsendt en Steam-nøkkel for spillet via e-post.

For å benytte deg av tilbudet må du tegne abonnement på Humble-butikkens nyhetsbrev. Så snart du har fått spillet kan du riktignok avbryte medlemskapet om det skulle være ønskelig.

Klossete moro i Midgard

LEGO The Lord of the Rings følger ringens brorskap gjennom den klassiske trilogien til J.R.R. Tolkien. I kjent LEGO-stil er den til tider mørke historien tonet ned flere hakk, og her venter mye tøysete humor og artige sprell.

Vår anmelder likte Traveller's Tales' versjon av Midgard-verdenen, og mente spillet overgikk utviklerens tidligere LEGO-eventyr. Han måtte likevel trekke poeng for enkle og repeterende kamper og gåter og landet til slutt på syv av ti poeng på karakterskalaen.

Desember byr på flere gratistilbud.
I Epic Games-butikken får du nå Subnautica til kroner null »

LEGO Lord of the Rings
Les mer
LEGO The Lord of The Rings
Xbox 360
LEGO The Lord of The Rings
Nintendo 3DS
LEGO The Lord of The Rings
Nintendo DS
LEGO The Lord of The Rings
Windows
LEGO The Lord of The Rings
PlayStation 3
LEGO The Lord of The Rings
PlayStation Vita
LEGO The Lord of the Rings

Les også

Siste fra forsiden