Akkurat nå får du nok et LEGO-eventyr gratis

Humble-folka deler ut The Lord of the Rings.

Warner Bros.

Etter å ha gitt bort LEGO The Hobbit tidligere denne måneden, følger teamet bak Humble Bundle opp med å dele ut gratiseksemplarer av LEGO The Lord of the Rings. Spillet er gratis frem til 19:00 på lørdag 22. desember, eller til det går tomt for nøkler. The Hobbit ble revet bort i en fei, så det kan lønne seg å være rask.

«For Frodo!!».
Warner Bros.

For å sikre deg spillet må du besøke spillets oppføring i Humble-butikken. Ved å trykke på den grønne «Get the Game»-knappen får du beskjed om å logge deg inn .eller opprette en konto. Når det er gjort får du tilsendt en Steam-nøkkel for spillet via e-post.

For å benytte deg av tilbudet må du tegne abonnement på Humble-butikkens nyhetsbrev. Så snart du har fått spillet kan du riktignok avbryte medlemskapet om det skulle være ønskelig.

Klossete moro i Midgard

LEGO The Lord of the Rings følger ringens brorskap gjennom den klassiske trilogien til J.R.R. Tolkien. I kjent LEGO-stil er den til tider mørke historien tonet ned flere hakk, og her venter mye tøysete humor og artige sprell.

Vår anmelder likte Traveller's Tales' versjon av Midgard-verdenen, og mente spillet overgikk utviklerens tidligere LEGO-eventyr. Han måtte likevel trekke poeng for enkle og repeterende kamper og gåter og landet til slutt på syv av ti poeng på karakterskalaen.

Desember byr på flere gratistilbud.
I Epic Games-butikken får du nå Subnautica til kroner null »

Siste fra forsiden