Humble-gjengen gir bort LEGO The Hobbit

Oppdatert: Borte.

Warner Bros.

Oppdatering 21:00: Det ser ut til at alle gratisnøklene for LEGO The Hobbit er revet vekk, og tibudet er dermed over. De som gikk glipp av sjansen kan i en begrenset periode plukke opp spillet til 75% redusert pris via Humble-butikken.

Opprinnelig sak følger.

14. desember er tydeligvis en heldig dag for spillfans, og ved siden av at GOG gir bort Full Throttle Remastered har gjengen bak Humble Bundle også et gratistilbud på gang. Spillere som slår til før 19:00 på lørdag 15. desember kan sikre seg et eksemplar av LEGO The Hobbit.

LEGO The Hobbit tar for seg to av Peter Jacksons tre Hobbit-filmer.
Warner Bros.

Alt du må gjøre for å få spillet er å besøke spillets oppføring i Humble-butikken. Der trykker du på den grønne «Get the Game»-knappen, logger inn (eller oppretter en brukerkonto) og så er jobben gjort.

Riktignok må du abonnere på nyhetsbrevet til Humble-butikken for å benytte deg av tilbudet, men så snart du har fått spillet står du fritt til å kansellere abonnementet.

Sjarmerende, men uferdig LEGO-eventyr

LEGO The Hobbit tar, som en skulle forvente av tittelen, spillere med gjennom J.R.R. Tolkiens fortelling om Bilbo Lommelun. Selvfølgelig er eventyret ispedd LEGO-spillenes helsprø humor og sjarm, noe vi satte pris på da spillet først ble lansert i 2014.

Vår skribent måtte imidlertid trekke noen poeng for en mangel på innhold, da spillet kom ut før lanseringen av Peter Jacksons Hobbit-trilogi. Derfor mangler siste del av fortellingen, og opplevelsen kan føles uferdig. Nå som inngangsbilletten er gratis kan det som er der likevel være verdt tiden din.

– LEGO: The Hobbit er et godt LEGO-eventyr, som har tonnevis av sjarme, humor og fargerike figurer. Spillbarheten er som vanlig god, og de mange ulike egenskapene danner bakteppet for interessante gåter og fysiske sammenstøt med LEGO-klosser. [...] Slik det står nå er opplevelsen god, men det føles ukomplett, og det er vanskelig å møte Bilbos to LEGO-eventyr uten å savne det tredje og siste, skrev Espen Jansen.

Warner Bros. hadde opprinnelig planlagt å fullføre reisen.
Det siste kapittelet ble imidlertid lagt på is »

Siste fra forsiden