Alan Wake får butikkutgivelse på PC

Alan Wake får butikkutgivelse på PC

Men det er ikke Microsoft som gir det ut.

Den svenske spillutgiveren Nordic Games har annonsert at de vil gi ut PC-versjonen av Alan Wake i spillbutikker verden over. Dermed blir spillet tilgjengelig også for de som ikke har mulighet til å laste ned store spill via nettet, eller rett og slett foretrekker å ha spillene sine i fysisk form.

Spillet vil selges med begge de nedlastbare ekspansjonene fra Xbox 360-versjonen inkludert.

– Vi gleder oss virkelig til PC-versjonen av Alan Wake, spesielt fordi vi snakker om en skikkelig PC-utgave og ikke bare en overføring av koden, sier Nordic Games-sjef Lars Wingefors i en pressemelding.

Tåkete bilde fra PC-versjonen.
Tåkete bilde fra PC-versjonen.

Alan Wake ble opprinnelig kunngjort som et PC-spill, men etter at Microsoft ble utgiver endte det opp som en Xbox 360-eksklusiv utgivelse. PC-versjonen er det Remedy selv som står for, og Microsoft skal ikke være involvert. Spillet vil heller ikke bruke Microsofts Games for Windows-system, men i stedet bruke Steam.

Eventuelt nye spillere kan glede seg til en psykologisk thriller hvor forfatteren Alan Wake opplever et stort mareritt. På ferie i tilsynelatende idylliske Bright Falls forsvinner kona sporløst, og det ser ut som overnaturlige krefter står bak.

PC-versjonen utvikles av et lite team hos Remedy, i samarbeid med landsmennene hos East India Company-utvikleren Nitro Games. Steam-utgaven kommer i februar, og butikkversjonens utgivelsesdato vil Nordic Games røpe om kort tid.

Les også: Anmeldelse: Alan Wake

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen