Alan Wake får butikkutgivelse på PC

Men det er ikke Microsoft som gir det ut.

Den svenske spillutgiveren Nordic Games har annonsert at de vil gi ut PC-versjonen av Alan Wake i spillbutikker verden over. Dermed blir spillet tilgjengelig også for de som ikke har mulighet til å laste ned store spill via nettet, eller rett og slett foretrekker å ha spillene sine i fysisk form.

Spillet vil selges med begge de nedlastbare ekspansjonene fra Xbox 360-versjonen inkludert.

– Vi gleder oss virkelig til PC-versjonen av Alan Wake, spesielt fordi vi snakker om en skikkelig PC-utgave og ikke bare en overføring av koden, sier Nordic Games-sjef Lars Wingefors i en pressemelding.

Tåkete bilde fra PC-versjonen.

Alan Wake ble opprinnelig kunngjort som et PC-spill, men etter at Microsoft ble utgiver endte det opp som en Xbox 360-eksklusiv utgivelse. PC-versjonen er det Remedy selv som står for, og Microsoft skal ikke være involvert. Spillet vil heller ikke bruke Microsofts Games for Windows-system, men i stedet bruke Steam.

Eventuelt nye spillere kan glede seg til en psykologisk thriller hvor forfatteren Alan Wake opplever et stort mareritt. På ferie i tilsynelatende idylliske Bright Falls forsvinner kona sporløst, og det ser ut som overnaturlige krefter står bak.

PC-versjonen utvikles av et lite team hos Remedy, i samarbeid med landsmennene hos East India Company-utvikleren Nitro Games. Steam-utgaven kommer i februar, og butikkversjonens utgivelsesdato vil Nordic Games røpe om kort tid.

Les også: Anmeldelse: Alan Wake

Siste fra forsiden