Mer Command & Conquer

Aldri lei

EA Games har avslørt en liten flik av sine fremtidsplaner.

Bare et halvt år etter Command & Conquer 4: Tiberian Twilight kom ut, er det snakk om et nytt Command & Conquer-spill. Det skriver GameSpot.

Fra småkjipe Tiberian Twilight.

Ifølge Gamasutra kan nemlig EA Games-sjef Nick Earl avsløre at man jobber med et nytt spill under denne paraplyen, men at det er "ganske langt unna" når det gjelder utgivelse.

Spillet skal utvikles av Visceral Games, som er mest kjente for å ha utviklet Dead Space og Dante's Inferno . Begge er gode spill, som vi belønnet med henholdsvis en åtter og en syver i sin tid.

Det vites ikke så mye om spillet utover det, men det virker klart at det ikke blir et førstepersons skytespill i samme gate som Renegade fra 2002. Earl styrer nemlig strategi- og action-kategoriene innenfor EA Games. Spillgiganten definerer action som et tredjepersons actioneventyr, av typen Dead Space.

Man trenger uansett å heve seg etter Tiberian Twilight, som fikk en meget lunken mottagelse her på Gamer.no:

– Command & Conquer 4: Tiberian Twilight er dessverre et eksempel på en retning innenfor spillutviklingen som bekymrer meg. Kvalitet og spillbarhet ofres for uforbeholden økonomisk utnyttelse av et varemerke. Til tross for at man skal rose utviklernes ønske om å prøve på noe nytt, hjelper det så lite når det faller i fisk, skrev anmelder Marius Jentoftsen.

Ja, da er det bare å reise kjerringa, EA.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden