Årets Football Manager får «over tusen forbedringer»

Football Manager 2014 er kunngjort.

Her er en nyhet du neppe hadde ventet: Vi får et nytt Football Manager-spill i år. Det heter Football Manager 2014, og beskrives selvsagt som det mest omfattende og teknisk avanserte spillet i serien til nå. Totalt skal Sega-eide Sports Interactive ha puttet inn over 1000 forbedringer i årets versjon.

Den største nyheten, i alle fall for de som lider av Windows-allergi, er at spillet nå blir tilgjengelig på Linux.

Mange forbedringer

I pressemeldingen skrytes det også av at den tredimensjonale kampmotoren har blitt forbedret, at spillerne nå får nye taktiske muligheter, at spillermarkedet og overganger har blitt mer realistiske, at interaksjonen med styret i klubben, de ansatte, spillerne og rivaliserende managere har blitt mer sofistikert, at nyhetssystemet har blitt oppdatert og at brukergrensesnittet er bedre enn før.

Bilde fra den nye versjonen.

I tillegg skal den klassiske modusen ha blitt bedre, samtidig som teknologien bak spillet har blitt mer avansert. Integrasjon med Steam sørger dessuten for at du kan fortsette karrieren din fra en hvilken som helst datamaskin, og at spillerne kan skreddersy innhold og dele det med andre via Steam Workshop.

– Vårt evige mål i utviklingen av Football Manager-serien er å levere den mest autentiske og involverende simulasjonen av virkelighetens fotballverden uansett hvor du er i verden. Spillerne kan nå lede laget deres fra alle steder der de har tilgang på en datamaskin, og med store forbedringer for eksisterende funksjoner pluss en bråte nytt innhold, får de den beste Football Manager-opplevelsen til dags dato, skryter Sports Interactive-sjef Miles Jacobson.

Football Manager 2014 lanseres til Windows, Mac OS X og Linux før jul. Hvis du forhåndsbestiller spillet får du forøvrig tilgang på en betaversjon omtrent to uker før lanseringen. Sjekk seriens offisielle nettsted for mer informasjon.

Mens du venter på årets utgave kan du jo lese anmeldelsen av fjorårsversjonen.

Siste fra forsiden