SpillExpo 2020

Årets SpillExpo er avlyst

Arrangøren håper å starte opp igjen i 2021.

Sunniva Tønsberg Gaski

Det blir ikke noe SpillExpo i 2020. Det har arrangør Norgesexpo AS bekreftet, etter en lengre periode med usikkerhet rundt årets variant av den spillfokuserte messa.

SpillExpo skulle avholdes 6.-8. november i Lillestrøm.
Sunniva Tønsberg Gaski

I likhet med så mange andre arrangementer dette året er det den pågående korona-pandemien som har stukket kjepper i SpillExpo-hjulene. Målet nå er å flytte festlighetene til en gang i 2021, men akkurat når det blir er foreløpig uklart.

– Det er med tungt hjerte at vi meddeler at Spillexpo 2020 dessverre må avlyses. Grunnen er selvfølgelig Covid-19, som forbyr arrangement av vår størrelse. Vi håper vi snart kan returnere til normalen og vil satse friskt på Spillexpo i 2021. Vi takker alle berørte samarbeidspartnere og publikum for deres fortsatte støtte til Norges største spillmesse, skriver Norgesexpo på messas nettsider.

En e-post sendt ut til deltakere og samarbeidspartnere påpeker at arrangøren offisielt anser dette som en utsettelse. Det betyr at de som har kjøpt billetter eller inngått andre avtaler for årets SpillExpo får videreført disse til neste års variant.

Ifølge e-posten har Norgesexpo et lite håp om å få til noe i løpet av våren 2021. Teamet erkjenner imidlertid at det er mer realistisk at SpillExpo først kan gjennomføres senere på høsten.

LES OGSÅ: Sony skal ha en PlayStation 5-presentasjon onsdag »

Siste fra forsiden