Assassin's Creed 3 er offisielt

Neste kapittel kommer når løvet faller fra trærne

Det har neppe vært noen tvil om at det kom til å komme, men nå har Ubisoft offisielt annonsert at Assassin's Creed 3 er på trappene.

Høstutgivelse

Ikke nok med det, sammen med bekreftelsen av tittelens eksistens har spillutvikleren også avslørt datoen spillet havner i butikkhyllene.

30. oktober er dagen det ferskeste kapittelet i snikmorderserien slippes, kunne utvikleren fortelle investorene i en finansmelding.

Assassin's Creed: Revelations.

Øvrig informasjon om spillet holder Ubisoft tett til brystet. Men i og med at forrige kapittel, Assassin's Creed: Revelations, rundet av historiene til to av hovedpersonene i serien så langt, spekuleres det i at vi i Assassin's Creed 3 får helt nye sko å fylle.

Mer Revelations på vei

Samtidig med annonseringen av Assassin's Creed 3, kommer også informasjon om en nedlastbar tilleggspakke til Assassin's Creed: Revelations, skriver Eurogamer.

Det er «achievements»-lista til spillet som avslører en ny tilleggspakke til enspillerdelen, men hvilken figur som får hovedrollen eller hva pakken inneholder vites ennå ikke.

Et bilde av en «Ottoman Edition» av spillet har dukket opp på nettet, med påskriften «inneholder gratis nedlastbart innhold.» Forrige spill i serien, Assassin's Creed: Brotherhood, fikk en tilsvarende utgivelse med ekstrainnhold, så hvis Relevations følger i samme spor kan det tyde på at det blir en ekstrarunde i det Ottomanske riket en gang i løpet av året.

Les også: Anmeldelsen av Assassin's Creed: Revelations

Merk: Bildene i artikkelen er hentet fra Assassin's Creed: Revelations

Siste fra forsiden