Assassin's Creed III foregår i Amerika

Ryktene var sanne og vi har en fersk trailer.

Denne artikkelen er oppdatert klokken 20:02. Den originale saken er nederst, mens ny informasjon er lagt øverst.

Ubisoft bekreftet alle ryktene om Assassin's Creed III i en pressemelding mandag kveld. Selskapet fortalte samtidig at prosjektet har vært i utvikling i over tre år, og at dette er Ubisofts største satsing noen gang. Produksjonskapasiteten er eksempelvis dobbelt så stor som på noe annet Ubisoft-spill.

Ny spillfigur

Første offisielle bilde fra Assassin's Creed III.

I det kommende action-eventyret blir vi kjent med en ny helt, indianeren Ratohnhaké:ton. Han er adoptert Connor, og er en leiemorder i en krig mot tyranniet. Vi blir tatt med på en reise fra utemmet villmark til travle kolonibyer og kaotiske krigsmarkene hvor George Washingtons armé møter britiske styrker.

– Assassin's Creed III drives av Ubisoft-AnvilNext, en revolusjonerende spillmotor som leverer et gjennombrudd i visell kvalitet, figurmodeller og kunstig intelligens. Assassin's Creed III vil få et banebrytende nivå av slående grafikk som gir liv til den amerikanske kolonitiden, står det i pressemeldingen.

Spillet utvikles av Ubisoft Montreal, i samarbeid med seks andre Ubisoft-eide studioer, og skal utgis 30. oktober for Xbox 360, PlayStation 3, PC og Wii U.

Den opprinnelige nyheten fortsetter under denne ferske traileren:

Klarer ikke laste video

I forrige uke dukket det opp lekket informasjon som tydet på at Assassin's Creed III ville foregå under den amerikanske revolusjonen. Nå har det kommet mer konkret informasjon som underbygger ryktene – ja, Ubisoft har til og med gitt ut et offisielt cover til spillet (se produktboksen til høyre for artikkelen).

Ifølge en forumbruker på NeoGAF, som har tatt en titt på det nyeste nummeret av amerikanske GameInformer, vil spillet foregå på syttenhundretallet og inkludere historiske personer som Benjamin Franklin, George Washington og Charles Lee. Du får rollen som Connor, en person som er halvt engelsk og halvt Mohawk-indianer. Han har vokst opp blant indianerne i grenselandet mellom koloniene og indianernes land.

Lekket bilde fra spillet?

Spillet skal finne sted nettopp i dette grenselandet, noe som underbygges av en rekke bilder på nettstedet All Games Beta. De ser ut til å være fra Assassin's Creed 3, og foregår både i villmarken og bymiljøer. På noen av dem er det til og med snø. Artikkelen sier at årstidene vil forandre seg dynamisk under spillingen.

Et bilde ser ut til å vise hovedpersonen jakte på en hjort, og ifølge artikkelen skal det være mulig å drive jakt for å sanke inn ressurser. Spillmiljøet skal visstnok være en og en halv gang større enn miljøet i Brotherhood.

Ubisoft vil løfte sløret av det nye spillet i ettermiddag, klokken 18.00 norsk tid. I mellomtiden kan du benke deg foran en nedtelling, med et snødekt landskap som bakgrunn.

Siste fra forsiden