Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage er annonsert

Assassin's Creed Mirage.
Ubisoft

Ubisoft har annonsert det neste spillet i Assassin's Creed-serien. Som ryktene den siste tiden har hevdet heter spillet Assassin's Creed Mirage.

Assassin's Creed Valhalla-spillere som gløtter på bildet Ubisoft slang med i annonseringstweeten under, ser nok kjapt at vi denne gangen får spille som en ung Basim, kjent fra det forrige spillet i serien.

SE BILDER: Slik representeres Stavanger i Norge i Assassin's Creed Valhalla

Foreløpig er det lite mer å melde, annet enn det ryktestrømmen har meldt. Dersom ryktene stemmer vil spillet ta sted i Bahgdad, og være et litt mindre og mer fokusert spill enn de tre forrige spillene i serien. Det skal komme en gang til våren, ifølge ryktene.

LES MER: Alle ryktene om Assassin's Creed Mirage

Mer info om spillet får vi om litt over en uke, under Ubisoft Forward-presentasjonen som skjer 10. september klokka 21:00.

Lekket bilde

The Forty Thieves-bildet som lekket.
The Codex Network

Annonseringen kommer kort tid etter at et promoteringsbilde for det som virker å være et ekstra nedlastbart oppdrag til Assassin's Creed Mirage dukket opp på nettet. Bildet var knyttet til noe kalt The Forty Thieves Quest, som vi tipper spiller på eventyret om Ali Baba og hans førti røvere.

Det var Assassin's Creed-fansiden The Codex Network som først la ut bildet i en Tweet som siden har blitt fjernet. Du kan se bildet til høyre.

Det forrige spillet i serien tok for seg vikinger, og vi likte det godt.
Les vår anmeldelse av Assassin's Creed Valhalla

Siste fra forsiden