Nettmøte

Assassin's Creed-studioet svarte på spørsmål

Manusforfatteren stilte i nettmøte på Gamer.no.

De siste årene har de populære Assassin’s Creed-spillene blitt bedre og bedre, og nå er det straks klart for det siste action-eventyret med den akrobatiske snikmorderen Ezio Auditore da Firenze.

Ezio på nye eventyr.

I Assassin's Creed: Revelations søker han en mektig gjenstand, gjemt bort av seriens første protagonist, Altaïr ibn La-Ahad. Denne gjenstanden skal kunne stoppe den vedvarende konflikten mellom tempelridder- og snikmorder-fraksjonene. Nøklene til objektet er skjult i det osmanske riket Konstantinopel.

Svarte leserne på spørsmål

Mandag mellom klokken 16:00 og 17:00 stilte manusforfatter Darby McDevitt opp til et nettmøte her på Gamer.no. McDevitt har jobbet med spillindustrien i 11 år, og er kreditert i over 15 spilltitler. I tillegg til spillselskaper har han også gjort oppdrag for musikkgrupper og dokumentarer. Siden 2009 har McDevitt jobbet tett med Ubisoft Montreal, og Assassin's Creed: Revelations er hans første store konsollproduksjon som manusforfatter.

Leserne stilte spørsmålene, og her er alle svarene:

Les også: – Fansen vil bli imponert
Les også: Sniktitt på Assassin's Creed: Revelations
Les også: – Neste års Assassin's Creed avslutter alt

Assassin's Creed: Revelations kommer i salg tirsdag 15. november, for Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Vår anmeldelse publiseres mandag klokka 18:00.

Siste fra forsiden