Asura's Wrath har fått slippdato

I vinter er det på tide å bli fly forbanna og jule opp noen guder.

Capcom har en del snop på vei, slik som det temmelig tradisjonelle, men veldig spennende Dragon's Dogma. De har også noen helsprø saker i emmingen, blant annet actionspillet Asura's Wrath. Her er fokuset rett og slett på å bli så sint at man holder på å sprekke.

Det er nå klart at spillet ankommer butikkhyllene i vinter. Den amerikanske datoen er satt til 21. februar, ifølge Gamespot. Her i Europa har det ingen offisiell dato, men skal vi gjette så virker fredag 24. februar som en naturlig dato. Det vil uansett fall utgis med få dagers mellomrom.

Tjohei.

Tittelet tar navnet fra hovedpersonen Asura, en gud som ble forrådt og fratatt evnene av sine medguder. I tillegg knabba de datteren hans Mithra for å supe kreftene ut av henne også. Dette gjør Asura forbanna. Så forbanna at han enkelt og greit drar ut på tokt for å jule dem opp. Her kan vi forvente et hektisk actionspill med gigantiske fiender og svært spektakulære kamper.

Vår ekspert på snodige actionspill, Øystein Furevik, tok en titt på spillet under E3 i sommer. Han tror kampene med fiender så store som planeter kan ende opp med å bli veldig spesielle og engasjerende om alt klaffer.

Asura's Wrath utgis til Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden