Atari kunngjør Digimon Battle Spirits 2

Atari har kunngjort at de vil gi ut Bandai sitt Digimon Battle Spirits 2 for Game Boy Advance.

Bandai hadde stor suksess med Digimon Battle Spirits, og i tiden etter lanseringen har de jobbet med en ny og oppdatert versjon av dette kampspillet til GBA. Denne gangen må spilleren kjempe for å hindre den totale ødeleggelsen av verden (og den totale ødeleggelsen av verden er ikke noe vi ønsker å oppleve, så vi håper han lykkes).

Spilleren må velge mellom syv modige Digimon-karakterer som har slått seg sammen mot de farlige fælingene som har lurt seg ut fra den mørke digitale verdenen. Spillet starter i "Origin Town", og spilleren må kjempe seg gjennom "Ancient Shrine", "Desert", "Oriental Gate" og "Volcanic Island", som alle inneholder farligere og farligere motstandere. Heldigvis vil spillkarakterens egne krefter forbedres etter hvert, og i tillegg kan kreftene hans forbedres ytterligere om han berører Calumon, en Digimon-karakter som har en tendens til å dukke opp når du minst venter det.

På din vei gjennom spillets kampanje kan du låse opp skjulte Digimon-karakterer, alle med sine egne spesielle krefter. Disse kan du bruke i kamp mot andre ved å kople sammen to GBA-er. I tillegg kommer spillet med hemmelige brett som du kan finne, noe som forhåpentligvis vil by på enda bedre varighet. Digimon Battle Spirits 2 skal etter planen lanseres 27. august.

Siste fra forsiden