Batman: Arkham Knight utsettes nok en gang

Samtidig hevder et rykte at Arkham Asylum og Arkham City pusses opp.

Batman sjekker klokka og bare «Shit! Jeg er sen, ass!»
Warner Bros.

«SWOOOSH!»

Hva var det? Åja, det var bare den onomatopoetiske lyden av Batman: Arkham Knight som fløy et stykke lenger ut i kalenderen. Frem til i dag trodde vi spillet skulle komme 2. juni; nå er planen å slippe Lynvingens neste (og siste) eventyr 23. juni i stedet.

«Hvor blir det av ham?!».

Den tre uker lange utsettelsen skal som vanlig skyldes at utvikleren ønsker å levere et så bra spill som mulig. Nobelt!

– Vi er en utvikler som hater å gjøre kompromiss, så vi må dessvere beklage at det betyr at det tar litt lenger tid før du får spille slutten på Arkham-trilogien, forteller spillregissør Seafton Hill i en pressemelding.

Som forslag til fredspipe mellom Rocksteady og Batman-sultne fans serverer Hill en ny video. Den viser 7 minutter med spilling, og du kan se den nederst i artikkelen.

Rykte om Batman-samling?

Men vent! Hva er dette? Inn fra sidelinjen hopper et rykte bardust inn i rampelyset til Batman: Arkham Knight.

Ifølge VideoGamer.com og IGN Italy virker det som om vi kan vente oss Batman: Arkham Collection til PlayStation 4 og Xbox One senere i år. Er ryktene sanne er det Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City som ligger i samlepakken, pusset opp til 1080p. Batman: Arkham Origins – som ikke ble utviklet av Rocksteady, men av Warner Bros. Montreal – virker ikke å være med her.

Batman: Arkham Knight kommer til Xbox One og PlayStation 4, og skal avslutte Rocksteadys planlagte trilogi. Her får du boltre deg fritt i storbyen Gotham, og kan blant annet tumle rundt i byen med en bil som ødelegger så å si alt den treffer.

Spillet får streng aldersmerking etter at utviklerne nektet å tone det ned.
Batman: Arkham Knight blir for drøyt for 16-åringene »

Versågod, sa Hill. (Video: Warner Bros, RajmanGaming HD)

Siste fra forsiden