Battlefield Hardline får lavere oppløsning på Xbox One enn på PlayStation 4

Men ingen av konsollutgavene når 1080p.

EA

Har du investert i en gigantisk TV for å spille Battlefield Hardline på konsoll kan du stå ovenfor en liten skuffelse. Mange har nok blitt vant til å se en oppløsning på 1080p på PlayStation 4 og 900p på Xbox One etter spill som Dragon Age: Inquisition og Watch Dogs, men EAs kommende skytespill senker disse tallene et hakk. Politi-og-røver-spillet ender opp med en oppløsning på 900p på PlayStation 4 og 720p på Xbox One. Dette melder utvikler Visceral Games på Twitter.

En helt ny setting for Battlefield-serien.

Antageligvis måtte oppløsningen litt ned for å klare å holde en jevn bildeflyt på 60 bilder i sekundet, noe spillet ifølge Digital Foundry greide å få til ved siste betatest.

For PC-publikumet er denne nyheten nok en anledning til å utbasunere om at plattformen ikke har noen slike begrensninger. Gitt at spillmaskinen oppfyller ytelseskravene til spillet, selvfølgelig.

Hva slags oppløsning PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene spillet ender opp med å sende til TV-en er det litt vanskeligere å spå, men vi ser for oss at de ikke bikker 720p i hvert fall.

Militant politi

Det er litt interessant å se spillets militante politi i lys av hendelsene i Ferguson i fjor høst.

Battlefield Hardline blir det første spillet i serien på en stund som ikke er signert spillstudioet DICE. I stedet er det Visceral Games, kanskje mest kjent for Dead Space-serien, som har tatt på seg å lage den litt snertne varianten av skytespillet.

Mens Battlefield-serien som regel er et spill satt til en moderne krigssetting, tar Hardline det hele til gata. Her utkjempes kamper mellom spesialpoliti og kriminelle, med nye politigadgets å forholde seg til, slik som elektrosjokkvåpen og håndjern.

Spillet ble i fjor sommer utsatt etter å først ha satt siktet sitt på en høstlansering.

Battlefield Hardline kommer til alle de nevnte maskinene allerede 19. mars.

Sjekk om du er klar for skytespillet.
Har PC-en din nok ytelse til Battlefield Hardline? »

Siste fra forsiden