Battlefield V - salgstall

Battlefield V har solgt langt færre eksemplarer enn EA forventet

Neste uke lokker skytespillet med en ny samarbeidsmodus.

EA

Battlefield V har ikke gjort det like bra som EA hadde håpet. I en fersk kvartalsrapport kunngjorde utgiveren at spillet har solgt 7,3 millioner eksemplarer siden lansering, omtrent én million mindre enn forventet.

EA er ikke helt fornøyd med salgstallene for Battlefield V.
EA

Ifølge EA-sjef Andrew Wilson kommer de svake tallene som resultat av flere faktorer. For det første ble lanseringen utsatt med én måned, fra 19. oktober til 20. november, som gjorde at spillet kom ut i en mer travel periode for spill. I tillegg trakk han fram fokuset på enspillerdelen fremfor battle royale-modusen Firestorm som en potensiell årsak.

Selv om forventningene ikke ble nådd fortalte EA at hele 27 millioner spillere spilte ett eller flere Battlefield-spill det siste året. Utgiveren forsikret også om at planen fortsatt er å bygge videre på Battlefield V, med nytt innhold og jevnlige oppdateringer.

Samarbeidsmodus på vei

Blant nyhetene som er på vei til Battlefield V er en samarbeidsmodus ved navn Combined Arms. Den tidligere annonserte modusen blir tilgjengelig gratis for samtlige plattformer neste uke, forteller DICE på Twitter, men en nøyaktig slippdato er foreløpig ikke bekreftet.

I Combined Arms må en gruppe på fire spillere samarbeide og kjempe seg gjennom fire ulike oppdrag på fire forskjellige Battlefield V-brett. Hvordan opplevelsen blir er enda litt uklart, men den korte videoen over gir en liten smakebit på hva fans kan vente seg.

Les også: Battle royale-modusen Firestorm lanseres i mars »

Siste fra forsiden