Battlefield Vs første historie­utvidelse er på vei, men blir forsinket

Oppdatert: Problemene skal være løst, og DICE har satt en ny slippdato for Overture.

Oppdatering 23:00: DICE har løst gåten, og er klar for å lansere Overture-utvidelsen. Det melder utvikleren på Twitter.

– Overture-utvidelsen er klar for å rulles ut i morgen, 5. desember. Vi beklager på det sterkeste for forsinkelsen. Teamet ble enig om at det var det beste for spillet å vente og fikse feilene, så takk for forståelsen.

Hvilket klokkeslett utvidelsen lanseres her i Norge er ikke helt klart.

Opprinnelig sak følger.

Den første store utvidelsen for Battlefield V er like rundt hjørnet, og nå vet vi litt mer om hva vi kan forvente. Mandag kveld holdt DICE en direktesending på Twitch, der utvikleren delte flere detaljer om Overture, den første av flere gratis utvidelser i Tides of War-serien.

Tides of War Chapter 1: Overture legger fokus på stridsvogner.
EA

Overture skulle etter planen lanseres 4. desember, men under sendingen kunngjorde teamet at det ikke lenger er tilfellet. Via spillets Twitter-konto forklarte utvikleren at det har dukket opp en feil med utvidelsen, og fremfor å risikere større problemer er lanseringen utsatt. En ny slippdato er foreløpig ikke fastsatt.

Med fokus på stridsvogner

Som DICE har sagt tidligere er det stridsvogner som er i fokus i Overture. Utvidelsen introduserer en ny kampanje – eller War Story – kalt The Last Tiger, der spillere får følge mannskapet i en tysk Tiger-stridsvogn.

Kampanjen er satt mot slutten av andre verdenskrig, og tar for seg en vanskelig tid der Wehrmacht-soldatene begynner å stille spørsmål rundt sin rolle i grusomhetene. Traileren øverst i artikkelen gir en kort smakebit på The Last Tiger-historien.

I videoen får du også en kikk på utvidelsens nye flerspillerbrett, Panzerstorm. Brettet er satt til Belgia, og er basert på slaget ved Hannut fra 1940. Ifølge DICE kan spillere forvente actionpakket krigføring på et stort og åpent område, med stridsvogner i hovedrollene.

Ellers byr Overture en skytebane hvor man kan øve seg på å bruke Battlefield Vs mange våpen, større tilpasning av kjøretøy, enda flere våpen og nye belønninger for spillere å tjene opp gjennom spilling.

Utvidelsen introduserer også diverse balanseendringer.
DICE vil også justere hvor mye spillere tåler, men det kommer ikke enda »

Siste fra forsiden