Her er den nyeste traileren for Battlefield Vs enspillerdel

Se glimt av kampanjene Nordlys, Under No Flag og Tirailleur.

EA og utvikler DICE har trappet opp markedsføringsfokuset rundt enspillerkampanjen i Battlefield V, og tirsdag kom den offisielle enspillertraileren for spillet. Den kan du se i videovinduet over.

Battlefield V byr blant annet på en tur til Norge, i kampanjen kalt Nordlys.
EA

Videoen gir en kort kikk på de tre første kampanjene, såkalte War Stories, i spillet. Blant annet får vi se norske Solveig kjempe mot tyskere og stå på ski i Nordlys, bli med en noe motvillig engelsk soldat i strid i Under No Flag og ta opp frankrikes kamp i Nord-Afrika i Tirailleur.

Ellers inkluderer traileren et lite glimt av The Last Tiger, en krigshistorie som først blir tilgjengelig i desember. Her får spillere følge mannskapet i en tysk Tiger-stridsvogn, som begynner å stille spørsmål ved hvorfor det faktisk tar del i krigføringen.

Tilbake til 2. verdenskrig

Etter en tur innom 1. verdenskrig i Battlefield 1, er serien nå klar for å vende tilbake til 2. verdenskrig. Battlefield V skal ifølge EA fortelle ukjente historier fra krigen, og spillere kan vente turer til både Norge, Frankrike og deler av Nord-Afrika.

Utenom War Stories vil spillet by på tradisjonelle flerspillerkamper i en rekke moduser, inkludert en utvidet variant av Operations-modusen – Grand Operations. EA har tidligere avslørt et nytt kompanisystem og utvidede muligheter for tilpasning av klasser.

Som Activision gjorde med Call of Duty: Black Ops 4, hiver EA seg også på battle royale-trenden med Battlefield V. I Firestorm-modusen skal opptil 64 spillere kjempe mot hverandre – i lag på opptil fire stykker – om å være det siste som står igjen på slagmarken. I motsetning til de fleste andre innslagene i sjangeren vil Firestorm ikke tilby noen solo- eller duo-modus.

Battlefield V kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 20. november. Spillet blir også tilgjengelig via EAs Origin Access Premier, som gir spillere en bunke med spill for 149 kroner i måneden.

Vi har prøvd Grand Operations-kampene i Narvik.
Les vår sniktitt på Battlefield V her »

Siste fra forsiden