Begynnelsen på slutten for Team Bondi

L.A. Noire-utvikleren satt under administrasjon.

Noe har vært i gjære hos den australske Team Bondi en stund, etter alt oppstyret rundt arbeidsforholdene L.A. Noire-utvikleren.

Nå kan det se ut til at utvikleren er i ferd med å sette kroken på døra. Ifølge SmartCompany, et australsk bedriftsmagasin, er Team Bondi nå satt under administrasjon.

L.A. Noire

Å bli satt under administrasjon er i seg selv er ikke ensbetydende med konkurs, det er steget før en eventuell konkurs. Men da SmartCompany tok kontakt med Team Bondi-kontoret, fikk de beskjed om at Team Bondi ikke lenger holdt til der. I tillegg fikk de høre at det ikke var noen som var tilgjengelig for å håndtere spørsmål fra media fremover.

Det kan altså tyde på at den australske utvikleren er ved veis ende. Allikevel kan det være at noen har unnsluppet det synkende skipet. For en måneds tid siden kunne vi melde at det ble spekulert i at Team Bondi vurderte fusjon med et australsk filmselskap.

Etter sigende skulle Team Bondi-sjef, Brendan McNamara ha vært observert på besøk hos KMM Films, som også eier animasjonsstudioet Dr D.

Noen offisiell uttalelse har ennå ikke kommet fra verken Team Bondi eller KMM.

Les også: Anmeldelse av L.A. Noire

Siste fra forsiden