Bestem hvilket spill de skal lage

Hva høres mest spennende ut av The Last Second og Guerrilla Gorilla?

Indieutvikleren Mob Rules Games forsøkte innledningsvis å finansiere det neste spillprosjektet sitt via spleiselagssiden Kickstarter. Det gikk ikke så bra, og studioet fikk kun samlet inn 3000 av 20 000 amerikanske dollar, som var den nødvendige summen for å lage en prototype av spillet sitt.

Etter hvert fant de en sponsor i Lewis Charitable Foundation, som har sagt seg villige til å investere i prosjektet. Indiegjengen trenger likevel din hjelp til å bestemme hvilket av tre vidt forskjellige spillkonsepter de skal lage, ifølge hjemmesiden deres.

Guerrilla Gorillas.
The Last Second.
Haunts.

Derfor får alle som vil det sjansen til å stemme én gang på spillet de helst vil se realisert av Guerrilla Gorilla, Haunts og The Last Second. Avstemmingen krever en registrering her.

Veldig vidt spekter

Guerrilla Gorilla er ifølge utviklerne et gruppebasert strategispill hvor man styrer en bande geriljagorillaer som tar opp kampen mot overmakta. Seier oppnås angivelig gjennom sirlig planlegging og kløktige snikangrep.

Haunts er et skrekkspill med flerspiller, hvor én side styrer en gruppe utforskere i et spøkelseshus og den andre siden styrer spøkelsene som skal jage dem på dør. Alle brettene er tilfeldig generert, og man må bruke lys og skygger effektivt for å utmanøvrere motstanderen.

The Last Second handler om superforskeren Zeta Cervantes og er satt til 60-tallet. Hun har oppfunnet en maskin som kan fryse tiden, og må benytte den til å rydde byen for kriminelle gærninger. Det gjør hun blant annet ved å stanse tidsløpet idet en forbrytelse skjer, så hun kan snu skurkene mot hverandre og redde uskyldige.

Du kan lese mer utfyllende informasjon om de tre spillene på Mob Rules Games.

Mob Rules Games består av to veteraner fra utviklingen av det massive onlinerollespillet City of Heroes, samt en grafisk designer.

Siste fra forsiden