Bilspilleksperter med ny serie

DiRT- og GRID-utviklerne Codemasters vil ha folk til et nytt prosjekt.

Britiske Codemasters kan racingspill. CV-en deres inneholder populære utgivelser som F1, Colin McRae, DiRT-serien og Race Driver: Grid. Nå har de også leflet med andre sjangere gjennom over 20 år som spillstudio, men for de fleste er de nok først og fremst en bilspillutvikler.

Les også: Vår anmeldelse av ferske Dirt 3

Det ryktet later de til å ville bygge videre på. De har lagt ut en stillingsutlysing på Facebook-siden sin, hvor de leter etter fire programmerere til en splitter ny bilspillserie.

På jakt etter friskt blod.

Mer enn det nevnes ikke om prosjektet, men det er bare én av minst tre racingutgivelser under produksjon hos britene. De har også et nytt Formel 1-spill på vei, F1 2011, og Race Driver: Grid får en oppfølger neste år. Sistnevnte ble lovprist av vår anmelder Mikael Harstad Groven i hans anmeldelse:

– Race Driver: Grid har litt rallycross i seg, men fokuserer mest på gate- og baneløp. Likevel har jeg falt hodestups forelsket i dette actionmonsteret. Blandingen mellom arkade og simulasjon er svært vellykket, banene og løpstypene er varierte og interessante og skademodellen gjør det nesten morsomt å kollidere, skrev han i 2008.

F1 2011 utgis i september måned til PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS og PlayStation Vita.

Siste fra forsiden