Bioware lanserer gratisspill

Warhammer Online: Wrath of Heroes koster ikke ei krone å spille.

Spillutvikler Bioware sin samarbeidspartner, EA, er ikke ukjent med å tilby gratisspill på nett. Det vakte oppstyr da Battlefield Heroes ble lansert, men i etterkant har vi fått leke oss med flere andre EA-eide spillserier gratis, slik som Battlefield Play4Free, Facebook-spillet Dragon Age Legends og Need for Speed World.

Warhammer Online: Wrath of Heroes.

Nå har turen kommet til Warhammer-serien. Her får vi spille arenakamper med tre lag, hvor hvert lag kan ha seks medlemmer. Figurer, helter og våpen er hentet fra Warhammer Online.

Vi loves heftige og engasjerende kamper, hvor man aldri helt vet hvem man kan regne med. Spillet er også laget for å kunne hoppe enkelt inn og ut av, alt etter hvor lang tid man har til rådighet.

Allianser i spillet er upålitelige, og kan skiftes like ofte som andre skifter underbukser. Spillerne kan også bytte helter underveis i kampen, og de er tilpasset ulike spillestiler.

Warhammer Online: Wrath of Heroes slippes til PC en gang i løpet av høsten, men allerede nå kan interesserte spillere registrere seg for å få en mulighet til å delta i en lukket betatest.

Siste fra forsiden