Bioware-skytespill i ny ham

En oppdatert versjon av MDK2 er ute til PC.

I den digre porteføljen til Bioware, som stort sett består av grandiose og episke rollespill, finner vi MDK2 bortgjemt i en krok. Skytespillet i tredjeperson fra 2000 ble aldri noen klassiker, men Interplay hadde så stor tro på serien at de i lang tid gikk med planer om å komme med en oppfølger. Nå får flere ta en titt på kanadiernes skytespillalibi.

Dette begynner å bli en stund siden.

MDK2 HD er nemlig ute til PC, etter at det først var satt til å utgis i september. Spillet selges i første omgang kun gjennom Beamdog. De tar 15 amerikanske dollar, 85 norske kroner, for spillet.

Bioware-veteraner

I tillegg til en grafisk finpuss og støtte for moderne oppløsninger, har også spillets lyd fått en overhaling. Utvikler Overhaul Games består av en gjeng veteraner fra Bioware, som også har tatt seg friheten til å blant annet balansere vanskelighetsgraden på nytt.

I bunn og grunn er det likevel det samme spillet, altså et skytespill hvor du veksler mellom å styre robothunden Max, skarpskytteren Kurt Hectic og den gærne professoren Doctor Hawkins. De har vidt forskjellige triks på lur, som må benyttes på kløktig vis for å overvinne de mange fiendene og nøttene som står i veien for rulleteksten.

Du kan se bilder av nyversjonen i nettbutikken.

Siste fra forsiden