BioWare utsatt for hacking

Datainnbruddtrenden vokser seg større og større.

Bølgen av hackerangrep vokser seg bare større og større. Etter at PSN ble angrepet for en tid tilbake har stadig flere spillrelaterte selskaper opplevd datainnbrudd.

Velkommen til Neverwinter.

Siste skudd på stammen nå er rollespillgigantene BioWare. Ifølge Eurogamer har kontoene til 18 000 brukere på Neverwinter Nights-forumet kommet på avveie. Dette skal visstnok være en lav prosentandel av det totale antall brukere.

Kontonavn, e-post-adresser, passord, hjemland og fødselsdatoer kan ha havnet i gale hender. Kredittkortnummer skal imidlertid være trygge. Serveren det er snakk om skal ha vært i drift i så lenge som ti år.

De som har fått sjålet personlig informasjon skal ha fått en e-post fra BioWare, og utvikleren har enten tatt ned kontoene eller ugyldiggjort passordet for bruk hos partner EA. Man råder også kundene til å skifte passord med jevne mellomrom, som et sikkerhetstiltak.

Så langt virker det ikke som om andre BioWare-servere har blitt rammet av angrepet. I skrivende stund har ingen tatt på seg skylda for hackingen.

Neverwinter Nights ble for øvrig lansert i 2002, og er et rollespill som legger til rette for flerspillermoro over nett.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden