BioWare vurderer Mass Effect 4

Utvikleren ber deg ta vare på lagringsfilen fra Mass Effect 3.

EA

Kommandør Shepards siste eventyr er rett rundt hjørnet, men det betyr ikke nødvendigvis slutten for Mass Effect-universet, skal vi tro BioWare selv.

Ser fremover og bakover

Til CVG sier BioWares Michael Gamble at de har brukt mye tid og innsats på å bygge opp Mass Effect-konseptet og hele universet i spillet.

– Vi har ingen annonseringer å komme med, og Mass Effect 3 er selvsagt slutten på Shepards historie, men hvem vet? Det er godt mulig vi har flere historier å fortelle fremover.

I et intervju medOXM uttaler samme Gamble at BioWare heller ikke utelukker en prolog til Mass Effect-trilogien.

– Uten å gå i noen spesiell retning kan det tenkes mange, mange ulike områder fra konseptet som kan utforskes nærmere: store kriger og kamper, spørsmål rundt hvor de ulike rasene kommer fra og så videre, forklarer han.

Den som sparer, den har

Gamble har tydeligvis hatt sin fulle hyre med intervjuer i forkant av lanseringen av Mass Effect 3, for til Eurogamer har produsenten uttalt at spillerne bør spare på lagringsfilene fra spillet.

– Dessverre kan jeg ikke si mer enn det, men det ville ikke vært en dum idé, sier han kryptisk.

Om dette spiller på at BioWare planlegger nedlastbare tilleggspakker til Mass Effect 3, eller om det er nok et hint om et fremtidig Mass Effect 4 går ikke klart frem.

Avslutningen på Kommandør Shepards eventyr er ventet i butikkhyllene 6. mars i år.

Les også: Slik blir Mass Effect 3

Siste fra forsiden