Bjørnejakt fra skyttergravene på Mars

Iron Brigades første utvidelse blir en surrealistisk affære.

For de som ikke måtte være kjent med den merkelige navnetvisten til Iron Brigade, kan vi fortelle at dette er spillet vi tidligere kjente som Trenched. Altså en blanding av tårnforsvarspill og tredjepersons skytespill fra Brütal Legend-studioet Double Fine.

Sånn gjør de på Mars.

Det sprø universet er et av spillets bærebjelker, og dette velger utviklerne å bygge videre på. Nå kommer en nedlastbar utvidelse som setter handlingen til Mars, hvor man må jakte ned skurken Vlad fra førstespillet. Han har overført bevisstheten sin til bjørnen Boris, og stukket av til verdensrommet. Alt dette ifølge Gamespot.

I praksis betyr dette at vi får fire splitter nye oppdrag, samt en sluttbosskamp med bjørnemannen. Ekstrapakken heter Rise of the Martian Bear, og har foreløpig verken en slippdato eller pris.

Gratisutvidelse

Double Fine kommer også med en gratisoppdatering i overskuelig fremtid, for å bøte på forvirringen og utsettelsene i sammenheng med navnebyttet. Denne legger til en helt ny overlevelsesmodus, og står også uten ankomstdato.

Vi anmeldte Iron Brigade da det fortsatt hét Trenched, og anmelder Audun Rodem nøt den surrealistiske stemningen i spillet. Til tross for at styringen er noe rusten, koste han seg med den finurlige blandingen av tårnforsvar og tredjepersons skytespill. Samtidig hadde flerspillerdelen mye snop å by på.

Siste fra forsiden