Borderlands-studioet hedrer avdød fan

Gearbox Software har laget en rørende hyllest i Borderlands 2.

De som har spilt Borderlands kjenner nok til familien med Claptrap-roboter, som utfører ulike oppgaver og gir deg bonuser om du hjelper dem. De er nok aller best kjent for den distinkte stemmen sin, som gjerne dekorerer de underligste miljøer med vitser og observasjoner. Roboten har blitt en slags maskot for serien.

Frieri.

Da den amerikanske spilleren og Borderlands-tilhengeren Michael John Mamaril måtte gi tapt for kreften sist måned, bare 22 år gammel, tok kompisen hans kontakt med Borderlands-utvikleren Gearbox Software for å høre om de kunne lese inn en minnetale for ham. Det var de mer enn villige til, skriver Destructoid.

Blir spillfigur

I tillegg til å ha fått stemmeskuespilleren for Claptrap til å fremføre en rørende minnetale, som du kan høre her, har de også valgt å gjøre Michael til en datastyrt rollefigur i kommende Borderlands 2.

Dette er ikke første gang Gearbox gjør en ekstra innsats for en av sine fans, ifølge Destructoid. Tidligere har Claptrap også fungert som Kirsten Giftekniv, og fridd på vegne av en dedikert fan. Resultatet ser du i videoen til høyre.

Borderlands 2 utgis i løpet av neste år, og vi har allerede rukket å se på den større og tøffere oppfølgeren til det kritikerroste actionrollespillet fra 2009.

Siste fra forsiden