Brettspillet Talisman til PC og mobil

Games Workshop-spillet feirer 30 år med elektronisk versjon.

Den uavhengige utvikleren Nomad Games har annonsert at de vil bringe Games Workshop-brettspillet Talisman til PC og ulike mobile plattformer. PC-versjonen skal lanseres før året er omme, mens versjonene for mobil og nettbrett kommer litt senere.

Talisman foregår i en fantasiverden hvor du får velge mellom en rekke figurer, inkludert krigere, tyver og magikere, og legge ut på et eventyr for å finne en magisk krone. Spillet kombinerer strategi og kløkt med flaks i form av terninger og spillkort.

Den nyannonserte versjonen av Talisman vil hete Talisman Prologue, og er et enspillerspill basert på brettspillets fullstendige regelsett. Det er designet for å la deg utforske spillbrettet og de ulike figurene i en serie utfordrende oppdrag.

Dette er forøvrig ikke første gangen Talisman kommer til det elektroniske spillmediet. Så langt tilbake som i 1985 dukket det opp en versjon for ZX Spectrum, en britisk datamaskin som var populær i Europa på åttitallet. I 2007 kunngjorde japanske Capcom en nedlastbar versjon av spillet for Xbox 360, PS3 og PC, men denne ble etter hvert kansellert.

Talisman Prologue lages av Nomad Games, en utvikler med røtter fra Digital Image Design. De har tidligere utviklet Warhammer 40K: Kill Team for Xbox 360 og PS3, så de har tidligere erfaring med å jobbe sammen med Games Workshop.

Les også: Fantasy-krig i Confrontation
Les også: Sniktitt: Dragon Commander

Siste fra forsiden