Brødrene Grimms eventyr i ny form

Brødrene Grimms eventyr blir spillmatisert av American McGee, som blant annet er kjent for sin tolkning av Alice i Eventyrland.

Den amerikanske spilldesigneren American McGee har kommet over kritikken han fikk etter det katastrofale katastrofespillet Bad Day L.A. Nå jobber han og utviklerstudioet Spicy Horse med et nytt spillprosjekt, nemlig American McGee's Grimm. Her vil han utforske den mørke siden av brødrene Grimms berømte eventyr, og spillet beskrives som en slags åndelig oppfølger til American McGee’s Alice.

For øyeblikket har vi ikke spesielt mye informasjon om American McGee's Grimm, men det fortelles at det vil være et episodebasert prosjekt med totalt 24 episoder. Episodene vil distribueres over abonnementstjenesten GameTap, som for øyeblikket ikke er tilgjengelig i Europa. Andre slike GameTap-prosjekter har imidlertid også blitt lansert utenfor systemet, så vi får sannsynligvis mulighet til å spille Grimm også.

Den første episoden av American McGee's Grimm skal etter planen lanseres i løpet av første halvdel av 2008. For litt mer informasjon kan du sjekke en artikkel på Shacknews, og hvis du tar en titt på bloggen til American McGee finner du blant annet en del konseptbilder som demonstrerer spillets visuelle stil.

Siste fra forsiden