Brothers in Arms vender tilbake

Denne gangen er de ute etter Føreren selv.

Nattens Ubisoft-pressekonferanse bød på en godbit for fans av krigsspillsjangeren; Gearbox Software jobber med Brothers in Arms Furious 4, som får slippdato i løpet av 2012.

Denne gangen blir vi tatt med tilbake til 1944 hvor vi følger fire sinte og fryktløse soldater på jakt etter styggen selv, Føreren. Som en av de fire sinte soldatene blir du utstyrt med spesialvåpen og uventede kampegenskaper, slik at du forhindre at nazistene vinner krigen ved hjelp av ultimate nazivåpenet – et resultat av Det tredje rikets årelange eksperimenter.

Vi loves en brutal førstepersonsskyter med historiemodus som kan spilles i samarbeid av opp til fire spillere. I tillegg kan opp til ti spillere barke sammen i en av seks ulike flerspillermodi man kan konkurrere i.

De fire sinte soldatene får hver sine kampegenskaper, spesialvåpen og skal ettersigende være svært ulike å spille. Våpenarsenalet og kampegenskapene vil utvides etterhvert som du spiller.

Med Brothers in Arms Furious 4 loves vi en nytolkning av spillserien – i ekte tarantinoesk Inglorious Basterds-ånd, med humor og god dose selvironi. Høres dette ut som noe du kan like? Da gjelder det å smøre seg med tålmodighet – spillet kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og PC en gang i løpet av neste år.

Her er en trailer fra nattens pressekonferanse:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden