Bruk leppene dine i andre spill

Mikrofonene til Lips skal kunne brukes i flere musikkspill.

Er du en av dem som har gått til anskaffelse av Guitar Hero: Metallica eller Rock Band 2 og Microsofts syngespill Lips? Da vil nok dette være gledeligt nytt for deg, Microsoft har nemlig annonsert at du skal kunne bruke mikrofonene fra Lips i de andre to spillene.

"Stayin' alive!"

Guitar Hero: Metallica er det første som får støtte for Lips-mikrofonene rett ut av boksen, mens Rock Band 2 får støtte via en oppdatering i løpet av sommeren. Begge disse spillene er såkalte bandspill, der du får med gitarer, trommesett og mikrofoner. Lips er et sangspill, og det som separerer det fra andre syngespill er at du benytter deg av bevegelsesfølsomme mikrofoner som blinker i takt med musikken, noe som gjør at du kan bruke mikrofonene som selvlysende tamburiner.

Microsoft nevner også at flere spill skal få støtte for Lips-mikrofonene etterhvert, men det kommer ikke frem hvilke titler det er snakk om. Activision har tidligere uttalt at Guitar Hero: World Tour, det første bandspillet i Guitar Hero serien, ikke skal oppdateres til å fungere med Lips. Det er derimot tenkelig at de neste spillene i Guitar Hero og Rock Band seriene vil ha støtte for mikrofonene.

Oppdateringene er naturlig nok kun til Xbox 360-utgavene av spillene.

(Kilde: Pressemelding, 1up)

Siste fra forsiden