Burnout-skaperen med Vita-spill?

Stillingsutlysning hinter om nytt spill til Sonys håndholdte.

I følge Gamespot utlyste Burnout-skaperen Criterion Games nylig en stilling der deler av arbeidet handlet om å optimere et spills tekniske system for PS Vita. Opplysningen ble opprinnelig snappet opp av den årvåkne Twitter-brukeren Superannuation.

I etterkant skal stillingsutlysningen ha blitt endret, og nå nevnes ikke Sonys nye håndholdte konsoll med navn. Akkurat hvilken type spill det er snakk om vites ikke, men utvikleren har tidligere etterlyst personer som kan jobbe med kunstig intelligens for et sandkassespill, noe som kan høres mistenkelig ut som en oppfølger til kritikerfavoritten Burnout Paradise fra 2008.

Fjorårets Burnout Crash! holdt ikke standarden.

Britene i Criterion Games har blitt hyllet for sine mange racingspill gjennom årene, både med titler i den velkjente Burnout-serien og det nyere Need for Speed: Hot Pursuit. Utviklerens siste spill, fjorårets Burnout Crash!, fikk derimot ingen spesielt varm velkomst, og ble av vår anmelder omtalt som et mislykket eksperiment med uoppfylt potensiale. Vi får krysse fingrene for at utvikleren lykkes bedre denne gangen.

Siste fra forsiden