Burnout-studio med nytt Need for Speed-spill

Most Wanted vender tilbake – denne gang massert av Criterions hender.

Akkurat som vi forventet dukket i kveld de første detaljene om det nyeste spillet under Need for Speed-paraplyen opp. På Electronic Arts sin pressekonferanse foran E3 i Los Angeles kunne de avsløre at spillet utvikles av Criterion, som tidligere har stått bak den kritikerroste Burnout-serien og nyversjonen av Need for Speed: Hot Pursuit tilbake i 2010. Årets utgave slekter på det vi fikk presentert i Hot Pursuit, men introduserer en åpen verden-mekanikk på lik linje med det vi opplevde i Burnout Paradise.

Vennekampene nådde et nytt nivå med introduksjonen av Autolog i Need for Speed: Hot Pursuit, der du kunne se hvordan kompisene dine gjorde det på banene du akkurat hadde spilt i sanntid. Det var aldri fred og få, og hundredelene ble til stadighet kuttet vekk fra tidligere tider som du ikke kunne tro at noen skulle slå. Most Wanted leverer samme funksjonalitet tatt et steg videre, og nye Autolog (med det fantasifulle navnet Autolog 2) lover en mer sømløs overgang mellom enkeltspilleren og flerspilleren enn det Hot Pursuit hadde. Underveis kommer du til å samle såkalte fartspoeng, og den som er flinkest til å skaffe det høyeste fantasitallet på skjermen vil være vennegjengens ukronede konge.

Fairhaven-politiet synger Bæ Bu-sangen sin.

Ettersom Electronic Arts har et rikt utvalg av billisenser og har god erfaring med å benytte disse i Need for Speed-serien kommer det ikke til å mangle fantastiske fartsmonstre denne gangen heller. De første bildene vi så fra spillet viste Porscher, Lamborghinier, Maseratier og andre framkomstmidler med lydbilder av en annen verden.

Spillet blir å finne i europeiske butikkhyller allerede den 1. november, og en begrenset utgave med to eksklusive biler, unikt bildesign og raskere poengsamling dukker også opp.

Her har du noen rykende ferske bilder fra spillet:

Siste fra forsiden