Bytt League of Legends-passord!

Riot Games har hatt datainnbrudd og har lekket informasjon om europeiske brukere.

Om du tidligere har lagd en konto for å spille League of Legends, kan det være en god idé å følge nøye med i e-postboksen din framover. Riot Games måtte i natt fortelle at de har hatt datainnbrudd, og at hemmelige detaljer fra databasene som inneholder informasjon om vesteuropeiske, nordiske og østeuropeiske spillere har lekket ut.

Informasjonen som er på avveie inneholder en hashet (enveiskodet) versjon av passordet ditt og noen personlige detaljer som spillernavn, fødselsdato og navn om du har oppgitt det. Passordene skal ikke ha vært saltet (utvidet med tilfeldige tegn), noe som vil gjøre det enklere for dem som har fått tak i databasen å finne brukernavn og passord-kombinasjoner.

Riot Games beklager selvsagt hendelsen, og lister selv om en del tiltak de ønsker å gjennomføre for å unngå at noe lignende skal skje i framtiden. Alle som har fått kontoinformasjon lekket vil motta en e-post med informasjon om dette i løpet av kort tid, men Riot Games passer på å minne om at andre kan sende ut tilsvarende e-post med detaljene de nå sitter på. Betalingsinformasjon som kortdetaljer og tidligere transaksjoner skal ikke være den del av lekkasjen.

Du bør med andre ord bytte passord øyeblikkelig ved å logge inn på League of Legends-kontoen din, og dersom du har brukt samme passord andre steder med samme innloggingsinformasjon eller kontodetaljer, bør du bytte passord de stedene også.

Siste fra forsiden