Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare tar stadig større plass

Nå begynner spillerne å få nok.

Activision

Activision og utvikler Infinity Ward rullet denne uken ut nok en stor oppdatering for Call of Duty: Modern Warfare. Totalt sett nærmer skytespillet seg nesten 200GB, og fans lurer nå på hvor det skal ende.

Utfordring for konsollspillere

Call of Duty: Modern Warfare-eiere må stadig vekk laste ned store oppdateringer.
Activision

Reddit og i sosiale medier flommer det over av spillere som klager sin nød over størrelsen til Call of Duty: Modern Warfare. Flere ser humoren i at spillet sakte, men sikkert spiser opp alt som er av plass, mens andre lurer på hva de nå må slette for å kunne fortsette å spille.

Med en midjelinje på drøye 180GB har størrelsen blitt spesielt utfordrende for de på konsoll – i hvert fall om man ikke har investert i ekstra lagringskapasitet.

– Jeg har en PlayStation 4 med 500GB og jeg har bare to spill installert, skriver en spiller på Reddit.

Det som gjør frustrasjonen større for enkelte er at Activision visstnok hadde taklet dette problemet allerede. En oppdatering på rundt 100GB tidligere i år skulle sikre at fremtidige oppdateringer ikke trengte å være så store, men enn så lenge fortsetter spillet å ese ut som en ballong.

Den ferske oppdateringer inneholder for øvrig muligheten til å kombinere våpentegninger for å designe ditt eget supervåpen. Videre har battle royale-modusen Warzone introdusert et nytt oppdrag, kalt Most Wanted, som ber alle spillerne på hele kartet om å jakte på deg. Om du mot formodning klarer å overleve, vil dine eliminerte lagkamerater vende tilbake fra de døde. Les mer om oppdateringen på Infinity Wards nettsider.

Les også: Call of Duty: Warzone introduserer solomodus »

Siste fra forsiden