Castlevania-omstart får oppfølger

Gabriel Belmont vender tilbake i Castlevania: Lords of Shadow 2.

Under en pressevisning i natt kunne Konami avsløre at Castlevania: Lords of Shadow 2 er under produksjon. Spillet er oppfølgeren til seriens omstart fra 2010, og kommer til Xbox 360 og PlayStation 3.

I en storslått trailer vist på pressekonferansen møter vi igjen Gabriel Belmont. Siden forrige spill har han gjennomgått noen drastiske forandringer. Vampyrjegeren har selv blitt omgjort til et nattens vesen, og svinger om seg med sine nye mystiske evner mens en hel hær av krigere beleirer slottet hans.

Gabriel Belmont på en av sine mørkere dager.

Vi får etter alt å dømme også et gjensyn med kampsystemet fra forrige spill, der Gabriel tok i bruk et krusifiks med en kjettingpisk for å bekjempe sine fiender. Stort mer ønsker vi ikke å avsløre, men du kan selv se hele traileren i enden av artikkelen.

3DS-spill skal binde det hele sammen

Den 29. mai ble også Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate avslørt i en forumpost på NeoGaf. Spillet, som kommer til Nintendo 3DS, skal være et bindeledd mellom Lords of Shadow og oppfølgeren

Etter ryktene å dømme vil Mirror of Fate foregå 25 år etter Lords of Shadow, og denne gangen er det Trevor Belmont som er i fokus. Dette er primært et todimensjonalt spill med tredimensjonale omgivelser, ikke ulikt Order of Ecclesia og Dawn of Sorrow. Trevor har sin egen versjon av Gabriels «combat cross» og magisystemet fra originalen vender også tilbake.

Nintendo Power kan også fortelle at legenden Simon Belmont vil dukke opp i spillet, i tillegg til to andre figurer som hittil ikke har blitt avslørt. Gitt at Trevor Belmont er hovedpersonen, er det ikke umulig å tenke seg at de to siste figurene i spillet er Grant DaNasty og Sypha Belnades, men det vil tiden vise.

Les også: Anmeldelse: Castlevania: Lords of Shadow Les også: Nye Metal Gear kommer neste år

Siste fra forsiden