Cave Story+ lansert på Steam

Klassisk indiespill er tilbake på fødeplattformen.

Det japanske plattform/utforskningsspillet Cave Story regnes av mange som et av tidenes beste spill. Originalutgaven kom ut på PC for mange år siden (under tittelen Dōkutsu Monogatari), og kan fortsatt lastes ned helt gratis.

Cave Story+ er en oppdatert versjon med grafikk i langt høyere oppløsning enn originalens 320x240-oppløsning og oppgradert musikk. Samtidig tilbyr den originalens grafikk og musikk om du ønsker det. Den nye versjonen kom oppinnelig ut for Wii og har senere blitt lansert for 3DS. Nå er det endelig tilgjengelig på Steam for PC.

Klassisk plattformmoro.

I Cave Story+ våkner du opp i en mørk hule uten å huske hvem du er eller hvorfor du er der. Du får imidlertid raskt et mål med tilværelsen, for tidlig i spillet kommer du til en landsby befolket av søte små vesener som kalles mimigaer. Disse trues imidlertid av en tilsynelatende gal vitenskapsmann og hans grusomme eksperimenter.

Spillet byr på en enorm 2D-verden å utforske, i ekte «Metroidvania»-stil, og du må blant annet kjempe mot 20 massive «bosser» før eventyret er over. Du kan spille med tastaturet eller USB-kontroller.

Siste fra forsiden