Cities XL blir større

2012-utgaven åpner for brukerskapt innhold.

KØBENHAVN (Gamer.no): Til tross for en vaklende lansering preget av ustabil kode og halvgode anmeldelser, er det fremdeles liv i Cities XL takket være en liten, men trofast tilhengerskare.

Den en gang så ambisiøse Sim City-inspirerte serien skiftet eier etter at utvikler Monte Cristo uheldigvis måtte parkere tøflene i 2010. Vi møtte den nye eieren i Danmark, som nå lover at kommende Cities XL 2012, skal reise kjerringa.

Enda mer varierte miljøer.

– Med dette spillet vil vi gi våre trofaste brukere det de har bedt om siden dag én, nemlig muligheten og verktøyet som lar dem bidra med, og ikke minst dele, sitt egenskapte innhold til Cities XL, forteller Vincent Teulé fra Focus Home Interactive.

I tillegg lover han 280 nye bygninger, noe som drar det totale antallet over 1000 unike byggeklosser til våre simulerte bymiljøer. Det skal også være mulig å bygge opp et nettverk mellom de ulike byene dine og opprette handelsruter og sammenhengende økonomier. De som kaller seg stolte eiere av 2011-utgaven, kan enkelt oppgradere denne uten å miste gamle skaperverk når moroa braker løs på PC i oktober.

Siste fra forsiden