City of Heroes fjerner prislappen

MMO-ene med månedsavgift blir stadig færre.

I løpet av denne måneden har både DC Universe Online og Star Trek Online fjernet månedsavgiften – begge dyre MMO-satsinger basert på populære lisenser.

Nå følger det en gang ambisiøse massive superheltspillet City of Heroes etter. Nyutgaven City of Heroes: Freedom baserer sin virksomhet på mikrotransaksjoner og fjerner den obligatoriske abonnementsavgiften.

Man kan lage mange snodige figurer i City of Heroes.

Spillets offisiele hjemmeside forklarer at spillets brukere deles inn i tre leire fra nå av. De som fortsetter å betale abonnementsprisen klassifiseres som «VIP»-brukere, og mottar betydelige privilegier over de to andre spillertypene. Dette inkluderer flere figurplasser, gratis ekstrapakker og en helt egen server.

«Free»- og «Premium»-brukere vil måtte betale en liten sum for å låse opp nye oppdrag, figurplasser og annet innhold som ikke følger med gratisversjonen. Her kan du se en forskjell på de ulike kontotypene.

City of Heroes er et massivt onlinerollespill som først ble utgitt i 2004. Her lager du egne superhelter eller -skurker, banker opp folk og løser oppdrag for å skreddersy figuren din. Etter hvert kan du lære ikoniske knep som å fly og delta i superheltgrupper som knekker ordentlige skumlinger.

Siste fra forsiden