Civilization V utvides igjen

Civilization V utvides igjen

To nye scenarioer fokuserer på Korea og antikkens underverker.

Da det etterlengtede strategispillet Civilization V dukket opp i butikkhyllene i fjor høst, var verdenskartet langt fra fullstendig.

Noen utvidelsespakker har det heldigvis blitt siden den gang. I oktober dukket mongolene opp, ledet av sjefsherskeren Genghis Khan. I begynnelsen av mai fikk mongolene selskap av barske vikinger fra landet det er dejlig å være norsk i, med kong Harald Blåtann i spissen.

Skilpaddeskip i Koreapakken.
Skilpaddeskip i Koreapakken.

Nå har turen kommet til Korea, som slenger seg med i kampen om verdensherredømmet med The Korea Civilization and Scenario Pack. Ledet av kongen av Choson-dynastiet, Sejong, kan du slå deg løs på spillbrettet med Hwach’a-artilleri og skilpaddeskip.

Kanskje får du tid til å pusle litt på kontoret også, for Sejong Den Store (1397-1450) gis æren for utviklingen av det koreanske skriftspråket.

Klarer ikke laste video

Scenarioet i Koreapakken er som følger: Krigsherren Toyotomi Hideyoshi har samlet Japan, og for å holde samuraiene sine i form lar han dem gå løs på Korea. Du kan velge mellom fire sivilisasjoner i dette scenarioet: Korea, Koreas allierte – Kina, fienden Japan eller Manchuria.

I tillegg til Koreapakken slippes det en Wonders of the Ancient World Scenario Pack. Her får du mulighet til å bygge tre av antikkens underverker, nemlig mausoleet på Halicarnassus, Zevs-statuen og Artemis-tempelet.

Scenarioet i denne underverk-pakken er et byggekappløp der målet er å bli den største byggeren av underverker.

Begge utvidelsespakkene kan kjøpes hver for seg, eller samlet til en rabattert pris og er tilgjengelige fra 11. august. Originalspillet er nødvendig for å få installert utvidelsene.

Har du ennå ikke gitt deg over til din indre verdenshersker? Les vår anmeldelse og finn ut hva du går glipp av.

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen