Civilization V utvides igjen

To nye scenarioer fokuserer på Korea og antikkens underverker.

Da det etterlengtede strategispillet Civilization V dukket opp i butikkhyllene i fjor høst, var verdenskartet langt fra fullstendig.

Noen utvidelsespakker har det heldigvis blitt siden den gang. I oktober dukket mongolene opp, ledet av sjefsherskeren Genghis Khan. I begynnelsen av mai fikk mongolene selskap av barske vikinger fra landet det er dejlig å være norsk i, med kong Harald Blåtann i spissen.

Skilpaddeskip i Koreapakken.

Nå har turen kommet til Korea, som slenger seg med i kampen om verdensherredømmet med The Korea Civilization and Scenario Pack. Ledet av kongen av Choson-dynastiet, Sejong, kan du slå deg løs på spillbrettet med Hwach’a-artilleri og skilpaddeskip.

Kanskje får du tid til å pusle litt på kontoret også, for Sejong Den Store (1397-1450) gis æren for utviklingen av det koreanske skriftspråket.

Klarer ikke laste video

Scenarioet i Koreapakken er som følger: Krigsherren Toyotomi Hideyoshi har samlet Japan, og for å holde samuraiene sine i form lar han dem gå løs på Korea. Du kan velge mellom fire sivilisasjoner i dette scenarioet: Korea, Koreas allierte – Kina, fienden Japan eller Manchuria.

I tillegg til Koreapakken slippes det en Wonders of the Ancient World Scenario Pack. Her får du mulighet til å bygge tre av antikkens underverker, nemlig mausoleet på Halicarnassus, Zevs-statuen og Artemis-tempelet.

Scenarioet i denne underverk-pakken er et byggekappløp der målet er å bli den største byggeren av underverker.

Begge utvidelsespakkene kan kjøpes hver for seg, eller samlet til en rabattert pris og er tilgjengelige fra 11. august. Originalspillet er nødvendig for å få installert utvidelsene.

Har du ennå ikke gitt deg over til din indre verdenshersker? Les vår anmeldelse og finn ut hva du går glipp av.

Siste fra forsiden